pühapäev, 13. detsember 2009

Üldhariduskoolide haridustehnoloogide veebilehed

Üldhariduskoolidesse on haridustehnolooge aine juurde tulemas ja päris paljud peavad neist ka ajaveebi, wikit või kodulehekülge, kus oma ideid ja mõtteid teistega jagada.

Daniel Labo on noor Lilleküla Gümnaasiumi haridustehnoloog, kes õpib veel magistrantuuris. Ajaveeb on suunatud eelkõige oma kooli õpetajatele, aga ma usun, et ka kõik teised leiavad sealt huvitavat lugemist.
Laine Aluoja on matemaatikaõpetajate hulgas kindlasti tuntud, aga lisaks sellele on ta ka Türi Gümnaasiumi haridustehnoloog. Kodulehele on koondatud erinevad lingid, mis aitavad õpetajal rakendada IKTd õppeprotsessi. http://www.hot.ee/aluojalaine/


Margit Lindau on sellest aastast Kärla Põhikooli haridustehnoloog. Teinud on ta aga juba varem väga palju. Eriti tänuväärsed on tema materjalid klassiõpetajatele.

http://kodulehtml.webnode.com/

Tiia Niggulis on Tallinna Reaalkooli haridustehnoloog ning on oma wikisse kokku koondanud päris palju erinevaid linke ainete kaupa.

Tuuli Koitjärv teeb oma haridustehnoloogi tööd Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumis. Kodulehte on ta aga täiendanud juba aastaid. Eelkõige saavad sealt ideid klassiõpetajad.
http://koolielu.edu.ee/tuulikodukas/

Vilve Roosioks Viimsi Keskkoolist alles alustas oma ajaveebi pidamist, aga juba võib sealt leida juhendeid erinevate keskkondade kasutamiseks.
http://viimsiharidustehnoloog.blogspot.com/

Kommentaare ei ole: